Помозимо Ненаду Ристићу

http://www.budihuman.rs/sr/korisnik/328/nenad-ristic

 

Хуманитарна фондација БУДИ ХУМАН – Александар Шапић

прикупља новчана средства за Ненада Ристића(1982).

Почетком маја Ненад је отишао лекару због упале синуса.

Међутим, на инсистирање лекара урађени су додатни прегледи и снимања која су показала да Ненад болује од изузетно ретке и веома агресивне врсте Т лимфобластицног лимфома четвртог степена. Ради се о врло агресивном лимфому који брзо напада организам, и који се након привидног излечења пацијента, за кратко време поново јавља.

Прва фаза лечења која укључује агресивну хемиотерапију је започета у Србији.

Да би се Ненад излечио од веома ретке, агресивне и брзо рецидивирајуће врсте лимфома, неопходно је пресађиваје матичних ћелија тј. лечење у Немачкој.

Поред овако тешке Ненадове здравствене ситуације, Ненадовој супрузи Марини је октобра месеца прошле године пред порођај, дијагностикован велики тумор на мозгу. Након ризичног порођаја добили су девојчицу, а Марини је прошле године одстрањен већи део тумора. Чека је јос операција гама ножем, међутим, због Ненадовог здравственог стања зауставила је лечење.

Спашавањем Ненадовог живота, дајете снагу његовој супрузи Марини да настави лечење, а осмомесечној беби, да расте уз своје родитеље. Будућност ове младе породице у потпуности зависи од донација добронамерних људи.

Помозимо Ненаду! Упишимо 328 и пошаљимо СМС на 3030. Њему можемо помоћи уплатом на динарски или девизни рачун, као и путем линка е-донирај.

Спасимо Ненаду живот! Будимо хумани!
Напомена: Kорисник је у могућности да располаже са новцем прикупљеним од СМС порука, тек од момента када оператер мобилне телефоније уплати новац на рачуне Фондације. Оператер на рачун Фондације уплаћује само средства која је сам успео да наплати од донатора и то у периоду од 2 до 3 месеца од слања СМС поруке.

 

Уплати на рачуне:
Динарски: 160-480610-54
Девизни: 00-540-0002220.1
ИБАН број: РС35160005400002220136